Előfizetői tartalom

Hiába a különleges kapcsolat: Macronnak sem sikerült rávennie Trumpot

MTI
Emmanuel Macron francia államfő nem tudta rávenni Donald Trump amerikai elnököt arra, hogy ne mondja fel az Iránnal kötött atomegyezményt - írta a Politico című amerkai lap csütörtöki számában. Még nem biztos, hogy Trump tényleg felmondja az atomalkut, várhatóan pénteken még Angela Merkel német kancellárral is beszél róla és csak május 12-én hozza meg a döntését.

A Politico beszámolt arról, hogy Macron előző nap a washingtoni Georgetown Egyetemen diákokkal tartott találkozója után újságíróknak beszélt az amerikai elnökkel folytatott tárgyalásairól. "Folyamatosan az volt a benyomásom, Donald Trump nem számol azzal, hogy megőrzi, vagy védelmébe veszi az Iránnal kötött egyezményt" - fogalmazott Emmanuel Macron az újságíróknak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés