Előfizetői tartalom

Orbán levelet írt Barrosónak Paks miatt

Portfolio
Kedd délután a kormány közzétette a hivatalos oldalán Orbán Viktor január 23-án kelt levelét, melyet Európai Bizottság elnökének címzett a paksi beruházás ügyében. A magyar miniszterelnök ebben hangsúlyozza, hogy az egész Európai Unió energiabiztonságának növeléséhez járul hozzá a hosszú távú magyar-orosz együttműködés a nukleáris energia területén.

Ezért választotta a kormány az oroszokat Az egy hónappal ezelőtt kelt levélben a kormányfő azt írta José Manuel Barrosónak, hogy a magyar hatóságok folyamatosan tájékoztatják a bizottságot a két ország közötti együttműködési megállapodás végrehajtásáról. "A növekvő energiaárak alapvető társadalmi aggodalommá váltak, és a versenyképesség oldaláról is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés