Előfizetői tartalom

Tovább húzzák az olajárat

Portfolio
Sorozatban hetedik alkalommal emelkedik az olajár, amire több mint négy hónapja nem volt példa, az amerikai WTI kőolaj határidős jegyzései néhány tized százalékkal kapaszkodtak feljebb ma reggel. A befektetők láthatóan továbbra is optimistán tekintenek az OPEC és nem OPEC országok januártól életbe lépő termeléscsökkentésére.

Tovább menetel az olajVisszafogott emelkedést mutat ma reggel az olaj, a WTI februári határidős árfolyama 0,2 százalékkal került feljebb, ezzel 53 dollár fölé kapaszkodott. Hétfőn az ünnepek miatt nem volt kereskedés, az aktivitás azonban ma is visszafogott, a forgalom az említett termékben a Bloomberg adatai szerint 55 százalékkal alacsonyabb a 100 napos átlagnál. Az idei év...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés