Előfizetői tartalom

Erősödött a szélsőjobb egy héttel a választások előtt Németországban

MTI
|
Portfolio
Alig egy héttel a szeptember 24-i szövetségi parlamenti (Bundestag-) választás előtt a német választók majdnem 40 százaléka még a bizonytalanok táborába tartozik - mutatta ki egy pénteken ismertetett felmérés. Ez mondjuk a legkevésbé sem meglepő, ennek a csoportnak egy jó része végül el sem megy majd szavazni, így nem fogja befolyásolni a kimenetet.

A ZDF országos köztelevízió megbízásából készített közvélemény-kutatás szerint a választók 39 százaléka nem tudja, hogy elmegy-e szavazni, és melyik pártnak adja a voksát. Ezzel kapcsolatban szakértők rendszerint kiemelik, hogy a bizonytalanok megnyerésére tett erőfeszítésektől nem várható trendforduló, nem valószínű, hogy a Martin Schulz vezette szociáldemokraták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés