Előfizetői tartalom

Erre figyel a piac a mai MNB-döntésnél

Portfolio
Több szempontból is érdekes lesz a mai magyar jegybanki kamatdöntés, hiszen első alkalommal ülésezik a Monetáris Tanács kamatdöntési célból Matolcsy György jegybankelnöksége alatt, ráadásul egy tegnapi jelzés alapján ma sajtótájékoztató sem lesz a döntés után. A mai kamatdöntést egyébként megalapozza a friss inflációs jelentés is, amelynek fő számai (GDP, infláció) ma már megjelennek, amelyekre szintén kiemelten figyel a piac.

A Portfolio.hu angol oldalán a mai döntéssel, illetve a friss fejleményekkel kapcsolatban érkezett elemzői kommentárok legérdekesebb részeit gyűjtöttük össze. A cikk ide kattintva érhető el. A jegybanki változásokról egy ma reggel megjelent másik elemzői összeállításunk magyarul is elérhető:Kapcsolódó cikkünk2013.03.26Matolcsy változtat - Itt vannak az első vélemények!...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés