Előfizetői tartalom

Észrevetted, milyen brutálisan drágult a friss zöldség Magyarországon?!

Portfolio
Brutálisan drágult a friss zöldség Magyarországon az extrém hideg dél-európai időjárás miatt, a padlizsán például háromszor annyiba kerül, mint tavaly ilyenkor, míg egyes salátafélékből, mint például a rukkola, hiány is tapasztalható. A terméktanács szerint április közepéig maradhat a jelenlegi szűkös kínálat, és akkorra rendeződhetnek a fogyasztói árak is - számolt be az RTL Klub Híradója.

Az állami Agrárgazdasági Kutató Intézet adatai szerint a padlizsán és a jégsaláta háromszor, a karfiol, a paradicsom és a brokkoli pedig kétszer annyiba kerül, mint tavaly ilyenkor. Ám legalább másfélszeresére drágult a kelkáposzta, a kaliforniai paprika és a kígyóuborka is.Forrás: RTL KlubAnnyira nincs utánpótlás, hogy egyes termékek esetében a hipermarketek áruhiányra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés