Előfizetői tartalom

Ettől retteg igazán az Orbán-kormány

Fájhat a feje a kormánynak, ha jövőre minden erejével meg akar felelni a saját maga és az EU által előírt költségvetési szabályoknak. Van ugyanis egy olyan előírás, amit a jelenlegi ismereteink szerint nem fog tudni teljesíteni a 2015-ös költségvetéssel. Ezzel pedig sok mindent kockáztatna. Az már csak hab a tortán, hogy a Matolcsy György miniszterségekor kreált adósságképletet felül kell vizsgálnia, hacsak nem akar óriási megszorítást végrehajtani a kormány 2016-ban. Vigyázat, ijesztő számok jönnek!

Csökken-e az államadósság? Arra a kérdésre, hogycsökken-e az államadósság Magyarországon?",egyáltalán nem könnyű válaszolni. Pedig azt hinnénk, hogy ez egy egyszerű gazdasági kérdés, hiszen csak két számot kell összehasonlítani és máris megvan az igazság. Attól függően azonban, hogy ezeket az adósságszámokat hogyan kalkuláljuk ki, több igazság is lehet. Ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés