Előfizetői tartalom

Ezért bőgtünk le a világ boldogságrangsorában

Portfolio
Magyarország a vizsgált 157 országból a 91. legboldogabb, derült ki az ENSZ legújabb boldogságrangsorából. A rossz helyezésben három vizsgált szempont játszott fontos szerepet: a szabad döntéshozatal, a bőkezűség és az érzékelt korrupció mértéke. A listát Dánia vezeti, őt követi Svájc és Izland, míg a rangsor másik végén Togo, Szíria és Burundi foglal helyet.

A boldogság márciusi 20-i világnapjára készülve az ENSZ kiadta legújabb "World Happiness Report 2016" című tanulmányát, melyben a világ 157 országát rangsorolta az alapján, hogy a lakosság mennyire érzi magát boldognak. Számításaik a 2013-2015 közötti időszakot ölelik fel, az alkalmazott modell pedig 6+1 szempont alapján összegzi a vizsgált országok lakóinak boldogságát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés