Előfizetői tartalom

Ezért ugrott meg a költségvetés hiánya (2.)

Portfolio
Júniusban 312 milliárd forintos deficittel zárt a költségvetés - erősítette meg az NGM az előzetes adatokat kedd délutáni részletes tájékoztatójában. Adorján Richárd, az NGM költségvetésért felelős helyettes államtitkára a tárca háttérbeszélgetésén kifejtette: az első féléves folyamatok alapján nincs veszélyben a költségvetés idei hiánycélja.

Az előzetes adatokról itt írtunk:Kapcsolódó cikkünk2015.07.07Hatalmasat ugrott a költségvetés hiánya!Önkormányzatok nélkül a költségvetés 312,2 milliárd forintos mínuszt hozott össze a hatodik hónapban. Gyűjtésünk szerint ennél nagyobb hatodik havi deficit csak 2004-ben volt.A részletes havi számokA részletes június havi adatokat nézve a következő főbb megállapításokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés