Előfizetői tartalom

FBI-vizsgálat: Trump vejének is van valami köze az oroszokhoz

MTI
A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vizsgálja Donald Trump amerikai elnök veje és főtanácsadója, Jared Kushner orosz kapcsolatait - derült ki csütörtöki amerikai sajtójelentésekből. A nyomozók feltételezése szerint Kushner érdemleges információk birtokában lehet Oroszországnak a tavalyi amerikai elnökválasztási folyamatba történt állítólagos beavatkozásáról.

A CBS televízió csütörtök esti híradója szerint az FBI a 36 éves Kushner tavaly decemberben a Washingtonban akkreditált orosz nagykövettel, Szergej Kiszljakkal folytatott megbeszéléseire és egy moszkvai bankárral tartott találkozójára kíváncsi. Szergej Gorkov bankár annak az orosz állami Külkereskedelmi Bank (Vnyesekonombank) igazgatója, amely ellen 2014 óta amerikai szankciók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés