Előfizetői tartalom

Felrobbant a cégek adóbefizetése

Portfolio
Februárban 77,4 milliárd forintos mínusszal zárt a költségvetés, ezzel az első két hónapban többletet mutatott a büdzsé egyenlege, amire korábban nem volt példa. Mindebben fontos szerepe volt annak, hogy februárban óriásit ugrottak a társasági adóbevételek és közben a kiadási oldal is alacsonyabb összegben teljesült az uniós támogatások visszaesése miatt.

Megvan a ludasSzokatlan időpontban, délelőtt 11-kor tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium a februári részletes költségvetési számokat. Ezek szerint a soha nem látott alacsony februári hiányszám egyszerre volt köszönhető a bevételek növekedésének és a kiadások csökkenésének. A központi költségvetés bevételei összességében februárban 7,2%-kal voltak voltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés