Előfizetői tartalom

Fidelity: nem lesz hosszú távú hatása Trump győzelmének

Portfolio
Az indulatoktól és heves vitáktól sem mentes elnökválasztási küzdelemből Donald Trump került ki győztesen. Nem kérdés, hogy a 2016-os kampányban látotthoz hasonló sárdobálást és szoros eredményt hosszú idő óta nem tapasztalt a világ amerikai elnökválasztás során. Az első piaci reakcióktól eltekintve Angel Agudo, a Fidelity szakértője nem gondolja, hogy az USA elnökválasztása befolyásolni fogja a hosszú távú piaci eseményeket.

A befektetőknek a fundamentumokra kell figyelniükSzámos tanulmány bizonyítja, hogy az elnökválasztások eredménye csak korlátozottan befolyásolja az Egyesült Államok piacának teljesítményét, és úgy vélem, hogy ez ezúttal is így lesz. Ezenkívül fontos megemlítenünk, hogy az USA elnökének hatáskörét jelentősen korlátozza az a tény, hogy az Egyesült Államokban különválasztották...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés