Előfizetői tartalom

Fitch: egész Európát fenyegeti a Brexit

Portfolio
A múlt heti brit népszavazás eredménye a többi uniós tagállam gazdaságára is nyomást gyakorol majd és növelheti a politikai kockázatokat a kontinensen - olvasható a Fitch Ratings kedden kiadott közleményében. A hitelminősítő szerint Magyarország nincs a potenciális vesztesek között, de a politikai hatások nálunk is érződhetnek majd.

A Fitch hétfőn már leminősítette az Egyesült Királyságot, az új besorolás AA negatív kilátással. Az indoklásban kiemelték, hogy a brit népszavazás eredménye negatív hatással lesz a brit gazdaságra, a költségvetésre és a politikai stabilitásra.Kapcsolódó cikkünk2016.06.28Még egy pofon Nagy-Britanniának!A Brexit hatása a többi EU-országra jóval kisebb lehet és nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés