Előfizetői tartalom

Gulyás: figyelünk a Mol üzemanyagáraira, 2 % alatti deficittel tervezünk

Portfolio
A 2019-es költségvetési törvényjavaslat a GDP arányában 2% alatti deficittel fog számolni és júniusban elfogadja majd a parlament, a Mol egyes kutakon alkalmazott áraira pedig kiemelten figyelni fognak a kormánypárti képviselők - többek között ezekről beszélt a kormányalakítás utáni első Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökség újdonsült vezetője. Ő egyébként saját minisztersége kapcsán úgy fogalmazott: "tudomásul vettem" és azt, hogy mennyire szívesen tartja a Kormányinfót, így reagált: "itt állok, másként nem tehetek", majd korrigálta magát: "szabad akaratomból állok itt".

2018. május 24. 12:45 Megosztás Mikor lesz magyar euró? Az EKB tegnap közzétett konvergenciajelentése (az ötből két euróbevezetési kritériumnak felel most csak meg Magyarország), illetve az Eurobarométer felmérés (a magyarok közel kétharmada támogatná...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés