Előfizetői tartalom

Gyorsan zuhan Trump népszerűsége - mi lesz a hátralévő 47 hónapban?

Portfolio
A Quinnipiac Egyetem friss kutatása szerint egyre több amerikai választópolgár találja inkompetens vezetőnek Donald Trumpot: már 55 százalékuk gondolja úgy, hogy nem jó vezető, míg mindössze 42 százalékuk találja kompetensnek. Ezek az arányok a novemberi elnökválasztás óta eltelt három hónap alatt közel felcserélődtek. És még 47 hónap van hátra Trump elnökségéből.

Az amerikai választók 42 százaléka gondolja úgy jelenleg, hogy Donald Trump jó vezető, szemben az 55 százalékkal, aki úgy véli, egyáltalán nem az. Novemberben, röviddel az elnökválasztás után még 56 százalék tartotta jó vezetőnek az új amerikai elnököt, míg mindössze 38 százalék nem találta annak. Trump személyiségjegyeit illetően is többségében negatív választ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés