Előfizetői tartalom

Ha inkább gazdag lennél, mint boldog, akkor valószínűleg szociopata vagy

Portfolio
Jim Koch egy milliárdos amerikai üzletember, többször is szerepelt már a Forbes leggazdagabb embereinek listáján, ennek ellenére azt mondja, hogy a gazdagság csupán egy "vigaszdíj", a lényeg, hogy olyan dologba kezdjen bele az ember, amit szeret csinálni. A boldogság az élet fődíja, aki mégis a gazdagságot tartja fontosabbnak, az egyszerűen "szociopata".

Van egy pont, amin túl egyszerűen értelmetlenné válik, hogy még több pénzt keressünk.- állítja Jim Koch amerikai milliárdos, a The Boston Beer Company alapítója, azé a cégé, ami például az Egyesült Államokban népszerű Samuel Adams söröket gyártja. Koch 1984-ben, amikor saját konyhájában elkezdte a Samuel Adams sör készítését, arról álmodott, hogy egy olyan vállalkozást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés