Előfizetői tartalom

Hadserege erejét demonstrálja Putyin

Portfolio
Petro Porosenko a hétfői nap folyamán benyújtotta a kelet-ukrajnai helyzet rendezését célzó törvényjavaslatát, melynek értelmében három évre biztosítana "különleges státust", azaz a központi vezetéstől független önkormányzatot Donyeck és Luhanszk megye régióinak, és amelyről már a héten szavazhat az ukrán parlament. Az ukrán elnök igencsak nagy engedményekkel állt elő javaslatában - többek közt amnesztiát is biztosítana a harcokban részt vevő mindkét félnek - ami Ukrajnában többek felháborodását váltotta ki. Közben az EP és az ukrán parlament is ma délben szavaz az EU és Ukrajna közötti, szabadkereskedelmi megállapodást is tartalmazó társulási szerződésről, mely a múlt hét végén született megállapodás értelmében csak 2015 végén lépne életbe.

2014. szeptember 16. 20:41 Megosztás NATO: A krími orosz csapaterősítés aláássa a tűzszünetet Bármiféle orosz csapaterősítés a Krím térségében növelné a feszültséget, és aláássa a kelet-ukrajnai tűzszünetet - közölte kedd este az észak-atlanti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés