Előfizetői tartalom

Három a magyar igazság: itt a kormány új nyugdíjkifizetése

MTI
|
Portfolio
Háromszor háromezer forintos rezsiutalványt oszt ki a kormány szeptember 30-ig minden nyugdíjasnak, hogy jövő tavaszig abból is fizethessék az áram- és gázszámlájukat, illetve minden közmunkás is kap nettó 54 ezer forintnyi, azaz kvázi 13. havi bérnek megfelelő, egyszeri kifizetést - jelentette be a mai kormányinfón Gulyás Gergely.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a kifizetést a vártnál jobb gazdasági teljesítménnyel indokolta, igaz azt is mondta, hogy a nyugdíjasoknak emiatt lesz majd még nyugdíjkiegészítés és prémium is később. A rezsiutalványokat jövő március 31-ig lehet felhasználni az áram -és gázszámlák kifizetésekor. A közfoglalkoztatottakra vonatkozó szabály pedig úgy szól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés