Előfizetői tartalom

Hat külföldi felsőoktatási intézmény engedélyét vonta vissza az Oktatási Hivatal

MTI
Mióta az Oktatási Hivatal (OH) tavaly megkezdte a Magyarországon működési engedéllyel rendelkező külföldi felsőoktatási intézmények működési engedélyének felülvizsgálatát, hat eljárásban született jogerős lezáró döntés, mind a hat esetben visszavonják az engedélyt. Jelenleg is zajló képzési programokat nem érint a lépés.

A hivatal honlapján vasárnap megjelent közleményben az áll: a Webster University (székhely országa: Amerikai Egyesült Államok) Master of Business Administration képzést folytatott Magyarországon, ám a magyarországi képviselő, a Szent István Egyetem nyilatkozata szerint a képzést már több éve nem folytatják és a továbbiakban sem kívánják indítani, abban hallgató nem tanul....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés