Előfizetői tartalom

Hiába a gyors magyar növekedés, nem férünk fel az európai dobogóra

Portfolio
Málta, Románia és Luxemburg lehetnek idén az Európai Unió növekedési éllovasai az Európai Bizottság legújabb előrejelzése szerint, miközben Magyarország az ötödik leggyorsabb lehet a 28 ország közül. A Bizottság megítélése szerint összességében javultak a kontinens növekedési kilátásai, a negatív kockázatok azonban változatlanul túlsúlyban vannak.

Az Európa Bizottság ma tette közzé legfrissebb gazdasági előrejelzését, amelyből kiderül, hogy szervezet továbbra is arra számít, hogy 2017-ben és 2018-ban az összes EU-s ország GDP-je növekedni fog.Az euróövezeti országok összességében idén 1,7%-kal, jövőre 1,8%-kal növekedhetnek, míg az Európai Unió egésze a következő két évben 1,9%-os GDP-bővülést produkálhat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés