Előfizetői tartalom

Hiperinfláció, IMF-program: itt az ideje megvigasztalni az argentinokat!

Portfolio
Gazdaságilag nagy küzdők és jóléti országok válogatottjai is pályára lépnek szombaton az oroszországi foci-vb meccsein. Az argentin emberek például sokat szenvedtek az utóbbi hónapokban, de Nigériában sem fenékig tejfel az élet, miközben Izland, Ausztrália és Dánia is a legmagasabb életszínvonallal rendelkezők között van az eseményen. Persze a gazdasági jólét nem mindig jelent győzelmet a pályán is, ezt a mai meccsek is bebizonyíthatják.

Szombaton már négy meccset rendeznek Oroszországban a világbajnokságon, lássuk, hogy állnak gazdaságilag a résztvevő országok!Franciaország-AusztráliaEurópa második legnagyobb gazdasága csap össze a legkisebb kontinens csapatával, gazdaságilag meglepően kiegyenlített lenne a párharc. Az egy főre jutó GDP például egy kicsit magasabb a szigetországban, de nagyjából egy kategóriába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés