Előfizetői tartalom

Hirtelen magához tért a francia magánszféra

Portfolio
Márciusban igencsak meglepő fordulatot produkált a francia magánszektor. A feldolgozóipar aktivitását mérő beszerzésimenedzser-index (BMI) értéke nem vártan 51,9 pontra emelkedett, míg a piac még 50 pont alatti értékre számított volna. Ez alkalommal viszont a várttól elmaradó német adatok rontották el a hangulatot és így a francia adatokra erősödő euró vissza is gyengült korábbi szintjére. Az adatok eredőjeként nem mozdult el érdemben az eurózónás index, az euró viszont további mérsékelt gyengülést mutatott.

2014. március 24. 09:43 Megosztás Nincs érdemi elmozdulás az eurózónás adatokban A vártnál jobb francia és várttól elmaradó német adatok eredőjeként 0,1 ponttal csökkent az eurózónás kompozit beszerzésimenedzser-index márciusban. A feldolgozóipar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés