Előfizetői tartalom

Hirtelen megtalált áfamilliárdokat osztogat szét jövőre a kormány

Portfolio
A kormány tizenhárom különböző célra összesen 15 milliárd forinttal költene többet a jövő évi költségvetésben a költségvetési bizottság keddi módosító javaslatai alapján. Így például több jutna a kisvasutak működtetésére, a fertődi Esterházy-kastélyra, a pécsi Kodály Központ és a Zsolnay Kulturális Negyed üzemeltetésére és meghosszabbítanák a Ferihegyi utat. Mindezeket az áfabevételek egyszerű megemelésével fedezné a kormány, ami nem tűnik valós fedezetnek.

Kedd délután tizenhat módosító indítványt nyújtott be a 2013-as költségvetésről szóló törvényjavaslathoz az Országgyűlés költségvetési bizottsága. Ezek egyike szolgált arra, hogy a kormány átvezesse a munkahelyvédelmi akcióterv, a jövedéki adóemelés, valamint a tranzakciós illetékbevétel csökkenésének hatását (erről bővebben ide kattintva olvashatnak). Egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés