Előfizetői tartalom

Ide önti a pénzt jövőre az Orbán-kormány

A kormány jövőre 18 185 milliárd forintot tervez elkölteni a költségvetésből, ami jelentős, 14%-os növekedés az idei tervekhez képest. A 2230 milliárd forintos többletköltésbe sok minden belefér: állami béremelések, egészségügyi és oktatási többletforrások, jelentős állami finanszírozású beruházások, valamint az uniós fejlesztések hazai forrásból történő kiegészítése.

Erre költ sokat a kormány jövőreA 2017-es költségvetést elemző cikkeinkben beszámoltunk arról, hogy a jövő évi büdzsében honnan teremti elő a pénzt a kormány a jelentős kiadásokra. Ezek alapján a 2017-es költségvetés egyik fő jellemzője, hogy a növekvő kiadásokat a kormány részben a hiány elengedéséből finanszírozza és közben a bevételi oldalon százmilliárdos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés