Előfizetői tartalom

Idő kérdése, hogy felrobbanjon az időzített bomba az Egyesült Államok alatt

Portfolio
Az Egyesült Államok államadóssága akkorára duzzadt, hogy immár fenntarthatatlanná vált - nyilatkozta Peter Schiff, az Euro Pacific Capital vagyonkezelő cég vezérigazgatója a CNBC-nek adott interjújában. Az időzített bomba eddig csak azért nem robbant fel, mert a Fed extrém laza monetáris politikája alacsonyan tartotta a kamatokat, ennek a korszaknak azonban lassan vége.

Az Amerikai Egyesült Államok adóssága heteken belül eléri a húszezer milliárd dollárt, a rohamosan növekvő adóssághalom pedig egyre jobban aggasztja a piaci szereplőket. Peter Schiff, az Euro Pacific Capital vagyonkezelő cég vezérigazgatója interjút adott a CNBC-nek, melyben elmondta, hogy kár magunkat az amerikai adósság fenntarthatóságával hitegetni.Az adósságbomba fel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés