Előfizetői tartalom

Így írja át az életünket második Széll Kálmán

Portfolio
A Széll Kálmán Terv második verziója nemcsak a költségvetési kiigazítást elősegítő intézkedéseket mutatja be részletesen, hanem pontokba szedi a kormány strukturális reformlépéseit is. Ezekből kiderül, hogy az előttünk álló időszakban a főbb területeken (oktatás, egészségügy, önkormányzati rendszer, tömegközlekedés) hogyan változik az élet. A kormány például ennek keretében helyezi kilátásba a készpénzfizetés korlátozását, ami legutóbb a Gyurcsány-kormány idején bukott meg.

A hét elején nyilvánosságra hozott Széll Kálmán Terv 2.0 című 270 oldalas (angol verziójával együtt 505 oldalas) kormányzati dokumentumban szereplő konvergencia programból eddig nagyobb érdeklődés övezte a költségvetést stabilizáló intézkedéseket (az új adó bevezetésével például már a kormánypártok sem értenek teljes mértékben egyet), miután az túlzott hiány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés