Előfizetői tartalom

Így működik az államadósság elleni alap

Portfolio
Megjelent a kormány rendelete az Összefogás az Államadósság Ellen Alap létrehozásáról, amelynek bevételeit belföldi és külföldi természetes és jogi személyek, valamint jogi személyiség nélküli szervezetek önkéntes befizetései, adományai, továbbá a számla-egyenleg után a számlavezető pénzügyi intézmény által fizetendő kamat teszik ki - számolt be az MTI.

Így gyűlik a pénz A Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint az alap célja, hogy bevételeket gyűjtsön az államadósság csökkentésére. Az alap részére juttatott bevételek nem vonhatók el, és a vonatkozó rendeletben meghatározottól eltérő célra nem használhatók fel.Az alap könyvvezetésére, beszámolójának elkészítésére és gazdálkodására vonatkozóan az alapítványokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés