Előfizetői tartalom

Facebook-királyok vagyunk az EU-ban, mégis sereghajtók között az ország a digitális fejlettségben

Portfolio
A közösségi média használatának tekintetében a magyar lakosság az első helyen áll az Európai Unióban és messze az uniós átlag felett olvas az interneten híreket, illetve bonyolít videóhívásokat, mégis az ország a digitális fejlettségi rangsorban egy helyet rontva a 23. helyre került 2018-ban az Európai Bizottság pénteken közzétett jelentése szerint. Ezzel "Magyarország a gyengén teljesítő országok csoportjába tartozik".

Az Európai Bizottság pénteken tette közzé a digitális gazdaság és társadalom fejlettségét mérő mutató (DESI) 2018-as értékeit.A mutató 5 részből és összesen 34 indikátorból áll és ezáltal nyomon követhető a tagállamok teljesítménye a digitális hálózatok fejlettsége, a digitális készségek, az online tevékenység, valamint a vállalkozások és a digitális közszolgáltatások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés