Negyedével esik az internet ára az új alapcsomaggal

MTI
2017. január 12. 10:45    
nyomtatás
 
A keddi sajtótájékoztatóról szóló MTI-tudósítást pontosítja az, amiről ma számolt be a hírügynökség Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos köztévének adott nyilatkozata alapján. Eszerint a szolgáltatóknál márciusban megjelenő Digitális jólét alapcsomaggal legalább 25 százalékkal lehet majd internetezni.


Ez úgy jön össze, hogy az internet áfájának csökkentése 7-10 százalékkal mérsékli a fogyasztói árakat, míg az alapcsomagnál előírás, hogy a szolgáltató legkedvezőbb csomagjánál is legalább 15 százalékkal olcsóbb legyen. A keddi sajtótájékoztatóról szóló tudósításban csak ez utóbbi tétel hangzott el:

2017.01.10 18:40 Olcsóbb és korlátlan vezetékes internet jön márciustól Magyarországon

A 15%-os csökkentés igaz lehet mobilinternet és vezetékes internet előfizetésnél is, a szolgáltatók versenyezni fognak a csomaggal. A miniszterelnöki biztos szerint Magyarországon mintegy 1,5 millió ember nem rendelkezik internet-előfizetéssel, és ha 100 százalékos hatékonysággal működik majd a Digitális jólét alapcsomag, a ma még nem internetezők mintegy 15-20 százalékát lehet bevonni a digitális világba. Ehhez szükségesek széles körű ingyenes felhasználói képzések is országszerte - jegyezte meg.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 

Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírRovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
Prémium