Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés: így csökkenti a bürokratikus terheket a kormány

Portfolio
Matolcsy György szerdai bejelentésének megfelelően a nemzetgazdasági minisztérium csütörtökön közzétette a Széll Kálmán terv "drasztikus" bürokrácia-csökkentő programjának első részletét, amely összesen - a kormány becslései szerint - 500 milliárd forintos "terhet" vesz le a vállalkozások válláról. Az első intézkedéscsomagban 5 területen fogalmaz meg konkrét intézkedéseket a kormány, és ezekhez a lépésekhez remélt megtakarításokat is rendelt, összesen 100 milliárd forint értékben.

5 fő terület Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, Matolcsy György tájékoztatása szerint a kormány 500 milliárd forinttal tervezi csökkenteni a magyarországi vállalkozások adminisztrációs terheit. A kabinet a csütörtök délután, "Széll Kálmán terv bürokrácia-csökkentő program I." néven megjelent dokumentumban 5 területen ígér lényeges változásokat: 1. Egyszerűsödik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés