Előfizetői tartalom

Itt az első három magyar fecske!

Portfolio
Egy élelmiszeripari, egy egészségügyi és egy alacsony szén-dioxid kibocsátású energiatermelési projektet választott ki ma az Európai Bizottság abból a 166 magyar kis- és középvállalkozásból, amelyek az Európai Unió Horizont 2020 keretprogram kkv-kat támogató eszközére nyújtottak be pályázatot - derül ki a Bizottság közleményéből. Ez volt az első eredményhirdetés ebből az összesen 3 milliárd eurós pályázati keretből, így a kiválasztott magyar projektek egyenként 50 ezer eurót kapnak az innovációs stratégiájukhoz kapcsolódó megvalósíthatósági tanulmány finanszírozására. A nyertes kkv-k emellett egy maximum három napos üzletvezetési tréningen is részt vehetnek.

A spanyol cégek taroltak az EU kutatás-fejlesztési és innovációs keretprogramjának (Horizont 2020) kkv-kat támogató eszköze első fordulójában, hiszen a június 14-ig beérkezett összesen 2666 pályázatból 2379-et bíráltak el a döntéshozók és a 155 kiválasztott kkv-ból 39 volt spanyol. A második legsikeresebb pályázó nemzet Nagy-Britannia volt 20 projekttel, őket az olaszok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés