Előfizetői tartalom

Ízekre szedik a 2016-os költségvetést

Portfolio
A Költségvetési Felelősségi Intézet szakmai segítségével ma útnak indult a "Civilek a költségvetésről" nevű projekt. Romhányi Balázs, a KFIB ügyvezetője a projektindító sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a céljuk, hogy a lehető legtöbb állampolgárhoz és döntéshozóhoz eljusson a civil szervezetek véleménye a 2016-os költségvetési törvényjavaslatról. A civil szervezetek képviselőinek bemutatkozása alapján azt mondhatjuk, hogy idén tavasszal elemére bontják a büdzsét.

Ilyen még nem voltRomhányi Balázs bevezetőjében úgy fogalmazott, hogy a költségvetés mindenkinek az életét befolyásolja, ám a költségvetési dokumentumok ennek ellenére bonyolultak.Olyannyira, hogy elriasztja azokat is a dokumentum elolvasásától, akiknek dönteni kellene erről - jelentette ki. Ezen szeretne változtatni ez a kezdeményezés. A parlamenti vitába szeretnék becsatornázni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés