Előfizetői tartalom

Játszik a piaccal a Fed

Portfolio
Megosztó nyilatkozatok jönnek az amerikai jegybanktól. Tegnap az atlantai Fed elnöke nyilatkozott úgy, hogy bizonyos feltételek megléte esetén már idén szigoríthat a központi bank, nemrég pedig Daniel Tarullo, a Fed egyik kormányzója azt hangoztatta, hogy 2015-ben már nem számít kamatemelésre - számolt be a Marketwatch .

Daniel Tarullo Fed-kormányzó szerint idén várhatóan nem javulnak a körülmények olyannyira, hogy a jegybank kamatot emelhessen. A CNBC-nek adott interjújában kitért arra, hogy szerinte inkább az emelkedő infláció és bérnövekedés kézzelfogható jeleire kellene támaszkodni, mintsem olyan hisztorikus adatokra, mint amit a Philips-görbe mutat (a csökkenő munkanélküliséget a jövőbeni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés