Előfizetői tartalom

Juncker két ügy miatt is nekiment Orbánnak

Portfolio
Jean-Claude Junckernek nem tetszik a magyar kormány döntése, amellyel bezárásra kényszeríti a Közép-európai Egyetemet (CEU), az ügyet jövő hét szerdán vitatja meg az uniós biztosok testülete. Az Európai Bizottság elnöke az Orbán-kormány legújabb Állítsuk meg Brüsszelt című nemzeti konzultációját is bírálta, szerinte az irányított, és többet árul el a kérdőív szerzőjéről, mint az EU állapotáról.

Az Európai Unió legfőbb végrehajtó szervének elnöke a svájci elnökkel tartott sajtótájékoztatót csütörtökön. Miután az uniós-svájci ügyekkel kapcsolatos kérdéseket kimerítették, Mina Andreeva szóvivő jelezte, hogy vége a sajtótájékoztatónak, azonban Jean-Claude Juncker jelezte, szívesen válaszol egy Magyarországgal kapcsolatos kérdésre. Juncker a CEU-t bezárásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés