Előfizetői tartalom

Karácsony előtt még lehet egy nagy dobása az MNB-nek

Portfolio
Ahogy közeleg az év vége, úgy egyre kevesebb izgalmat tartogathatnak a makroadatok. A héten még utoljára ül össze az MNB Monetáris Tanácsa, a forint is feszülten várja, hogy elég bátor lesz-e a jegybank, hogy még tovább lépjen. Külföldön elsősorban az amerikai adatokra lehet érdemes figyelni, illetve Japánban is kamatdöntő ülést tartanak.

A hét elején érződik majd az ünnepek közeledte, csak a jegybank nemzetközi tartalékairól szóló friss statisztika és a kiskereskedelmi forgalom felülvizsgált adata érdemel majd említést, illetve az Eurostat közli a novemberi inflációs adatot hétfőn.Magyar szempontból a kedd lesz a legmozgalmasabb nap, hiszen kora délután jön az MNB kamatdöntő ülése. A jegybank az utóbbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés