Előfizetői tartalom

Melyik munkáltatói juttatás csökkenhet 2017-től?

Portfolio
Több olyan juttatást használnak a munkáltatók, melyek akkor nyújtanak segítséget, ha egy speciális élethelyzet miatt a munkavállalónak nagyobb összegre lesz szüksége. Tipikusan ilyen munkáltatói gondoskodást valósítanak meg a nyugdíjprogramok és az egészséget, egészségmegőrzést támogató megoldások. 2017-re a pénztárakba nyújtott munkáltatói hozzájárulás közterhe 34,51 százalékról 49,98 százalékra növekszik. Hogy reagálnak erre a munkáltatók?

Évről-évre nőtt azon cégek száma, akik folyamatosan finomították a gondoskodást célzó juttatásaikat, míg eljutottak egy stabilan működő rendszerig, miközben csökkent azoknak a száma, akik nem rendelkeztek ilyen hosszú távú juttatási elemmel - mondta a Portfolio-nak Fata László, a Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás bérek és juttatások területének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés