Előfizetői tartalom

Ki akar itt Európai Egyesült Államokat?

Portfolio
Az uniós tagállamok túlnyomó része a jelenlegi status quo fenntartása mellett van, és csak egy törpe kisebbség támogatja a mélyebb integrációt. Többek között ez a következtetés szűrhető le abból a 28 tagállamra kiterjedő tanulmányból, ami az országok EU-hoz való viszonyát és EU-val szembeni várakozásait próbálta górcső alá venni.

Az Európai Uniót sűrű köd borítja, és talán még sohasem bírálták annyit és annyian, mint manapság, ráadásul a kritikus hang a fősodor politikai vitáit is uralja - összegezte egy tanulmány fő következtetését Vivien Pertusot, a kezdeményezést koordináló Nemzetközi Kapcsolatok Francia Intézetének (IFRI) brüsszeli irodavezetője a Bruxinfo tudósítása szerint. A tanulmány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés