Előfizetői tartalom

Kifakadt Brüsszel a magyar kormány legújabb húzásai miatt

Portfolio
Véget kell vetni Brüsszel mószerolásának és szidalmazásának - jelentette ki kedden az Európai Bizottság illetékes szóvivője a napokban indult nemzeti konzultációval összefüggő kérdésekre válaszolva. A Bruxinfo cikke szerint a Bizottság a Közép-Európai Egyetem működési feltételeit befolyásoló felsőoktatási törvény elfogadása miatt is aggodalmát fejezte ki és teljes szakvéleményt ígér a jogszabály hatályba lépését követően.

KonzultációVéget kell vetni Brüsszel szidalmazásának - közölte kedden az Európai Bizottság szóvivői szolgálatának helyettes vezetője azt követően, hogy újságírók a napokban indult és Brüsszel "megállítására" felhívó nemzeti konzultációról kérdezték.Az az érdekünk, hogy az embereknek igazat mondjanak, az igazságot. Brüsszel mószerolása ennek éppen az ellenkezője.-...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés