Előfizetői tartalom

Kínai miniszterelnök: nem akarunk háborúzni az Egyesült Államokkal

MTI
A kínai vezetők nem akarnak kereskedelmi háborút vívni az Egyesült Államokkal - jelentette ki Li Kö-csiang miniszterelnök szerdán, egyúttal azt ígérte, hogy szélesebbre nyitják Kína állami szektor által uralt gazdaságát a külföldi befektetések és kereskedelem előtt. Az amerikai-kínai kereskedelmi háború veszélye egyre nőtt az utóbbi időszakban, ami súlyos globális gazdasági következményekkel járna és amellyel több cikkünkben is foglalkoztunk már:

Kapcsolódó cikkünk2017.02.2790 éve nem látott háborúskodás jöhet, ha ezt meglépi Trump2017.03.09Kiszámolták: nagyon sokba kerülhet a világnak Trump keménykedése2017.03.01Trump végleg felszámolhatja az évtizedek óta fennálló világrend egyik alapjátDonald Trump amerikai elnök a tavalyi választási kampányában azt ígérte a választóknak, megemeli a kínai árukat sújtó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés