Előfizetői tartalom

Kirúgták az NGM helyettes államtitkárát a Portfolio ábrája miatt

Portfolio
A nemzetgazdasági miniszter a mai napon kezdeményezte a miniszterelnöknél Lenner Áron Márk belgazdaságért felelős helyettes államtitkár tisztségéből való felmentését - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. A döntés hátterében az áll, hogy az NGM vasárnapi boltzárral kapcsolatos jelentésében a Portfolio ábráját forrásmegjelölés nélkül vette át. A tárca ezért utóbb elnézést kért.

A kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló 2014. évi CII. törvény eddigi hatásairól készített jelentésbe nem megfelelő táblázat került. A tárca vezetése megállapította, hogy a területért felelős kolléga nem járt el kellő alapossággal, ezért a nemzetgazdasági miniszter a mai napon kezdeményezte a miniszterelnöknél dr. Lenner Áron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés