Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: megbuktathatják Theresa Mayt

Reuters
|
MTI
|
Portfolio
A brit kormány jóváhagyta a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről szóló megállapodás-tervezetet - közölte szerda este, a kabinet ötórás soron kívüli ülése után Theresa May brit miniszterelnök. A Bizottság közben közzétette a technikai megállapodást, Barnier pedig nagy vonalakban ismertette azt. Első pillantásra úgy tűnik, Theresa May több kérdésben beadta a derekát, de így komoly kételyek merülnek fel azt illetően, hogy ez a megállapodás átmegy-e a brit parlamenten.

2018. november 15. 19:07 Megosztás May: én viszem végig a Brexitet! Theresa May csütörtök este sajtótájékoztatót tartott, amelyben elmondta: hisz a megállapodástervezetben és ő kívánja végigvinni a Brexit-folyamatot. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés