Előfizetői tartalom

Kiszivárgott: így csapna le Moszkvára az EU

Portfolio
Az Európai Unió tagállamai már korábban, a maláj repülőgép lelövése előtt kidolgozták az Oroszország elleni szankciók harmadik körét - tudta meg az euobserver. A portál birtokába jutott dokumentum három lehetséges forgatókönyvet vázol fel a szankciók alkalmazására, a legdurvább eset már az orosz olaj- és gázimportot tiltaná.

Három fokozat Az Európai Bizottság április végén dolgozta ki a dokumentumot a Moszkva elleni szankciók harmadik fokozatáról. A portál birtokába jutott bizottsági anyag címe: "Az Oroszország elleni lehetséges korlátozó intézkedések hatása az EU gazdaságára és tagállamaira". A kétoldalas dokumentum három forgatókönyvet tartalmaz, attól tennék függővé azok alkalmazását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés