Előfizetői tartalom

Kiterítette lapjait a legesélyesebb francia elnökjelölt

Portfolio
Szorosabb európai együttműködés, közös EU-s hadsereg, a munkát terhelő adók mérséklése, bürokráciacsökkentés, megújuló energiára épülő beruházások támogatása - röviden így foglalható össze a legesélyesebbnek tartott francia elnökjelölt, Emmanuel Macron gazdasági programja, amit ma ismertetett. Legfontosabb célja, hogy "Franciaországot a 21. századba segítse", ezért programját nem akarja a hagyományos bal- vagy jobboldali kategóriába sorolni.

Nincs egy éve, hogy Emmanuel Macron megalapította En Marche! (Előre!) nevet viselő politikai pártot, mostanra viszont a korábbi favorit, Francois Fillon korrupciós botránya miatt a legesélyesebb jelöltté vált. A közvélemény-kutatások szerint ugyan az első fordulóban pár százalékponttal alulmaradhat a szélsőjobboldali Marine Le Pennel szemben, a második fordulót viszont magabiztosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés