Előfizetői tartalom

Ez a legfontosabb feladat Orbán szerint

Portfolio
Orbán Viktor hétfői napirend előtti felszólalásában a múlt heti EU-csúcstalálkozó eredményeiről számolt be, kiemelve a következő hét évben a Magyarországnak járó uniós támogatások jelentős összegét. Az uniós csatlakozás óta a legnagyobb sikernek nevezte a magyar eredményt. A képviselői hozzászólásokra reagálva a kormányfő beszélt Magyarország energiafüggőségéről is.

Példa nélküli siker Magyarország uniós csatlakozása óta nem látott sikerként jellemezte a miniszterelnök a Brüsszelben elért múlt heti magyar eredményt. "A legkedvezőbb pozícióba került az EU politikai és gazdasági sakktábláján" - vonta le a következtetést a Magyarországnak a következő hét évben járó uniós források kapcsán a kormányfő. "A világ is kezdi megszokni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés