Előfizetői tartalom

Kornai 90

MTI
Több rendezvényt is szervez az idén a Budapesti Corvinus Egyetem abból az alkalomból, hogy néhány nap múlva betölti kilencvenedik évét Kornai János Széchenyi-díjas magyar közgazdász, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. Az első ezekből az eseményekből egy egész napos konferencia, amelyet csütörtökön tartanak az egyetem budapesti épületében.

Lánczi András, a Corvinus Egyetem rektora megnyitó beszédében a születésnapot jó alkalomnak mondta arra, hogy a szakma képviselői komoly kérdéseket vitassanak meg, olyan témákról beszéljenek, amelyeket kutatnak vagy csak egyszerűen foglalkoztatják őket. A rektor arra utalva, hogy Kornai János a rendszerváltozás után szívesen foglalt állást politikai kérdésekben megjegyezte:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés