Előfizetői tartalom

Kósa Lajos havi kétmilliót adna Kovács Árpádnak

Portfolio
Törvénymódosító javaslatot nyújtott be csütörtökön Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke az egyes közpénzügyi tárgyú törvényekhez. A tervezetből kiderül, hogy a politikus havi közel kétmillió forintos fizetést adna a Költségvetési Tanács elnökének, aki jelenleg Kovács Árpád. Emellett azt javasolja, hogy az önkormányzatok működési hitelt vehessenek fel az idei évben.

"Egyes közpénzügyi tárgyú törvényeknek az államháztartás önkormányzati alrendszerét érintő módosításáról, és azok más törvénnyel való összhangjának biztosításáról" címmel nyújtotta be módosító javaslatát Kósa Lajos. A javaslat egyrészt az államháztartási törvényt, valamint az idén életbe lépett gazdasági stabilitási törvényt módosítja az önkormányzatokra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés