Előfizetői tartalom

Közel ötéves rekord az amerikai ingatlanpiacon

Portfolio
Kedvező adatok érkeztek az amerikai ingatlanpiacról. A megkezdett építkezések száma 7 százalékkal emelkedett márciusban - jelentette a kereskedelmi minisztérium. Ez éves szinten 1,04 millió építkezést jelent, ami közel ötéves csúcsnak számít. Az öröm azonban nem felhőtlen, az újonnan kiadott építési engedélyek száma ugyanis közel 4 százalékkal csökkent.

A kereskedelmi tárca adatai szerint márciusban 7 százalékkal nőtt a megkezdett építkezések száma, ami évesítve 1,04 millió egységet jelent. A megkezdett építkezések száma legutóbb 2008 júniusában volt hasonlóan magas az Egyesült Államokban, a válság előtti szintekhez képest azonban továbbra is jelentős az elmaradás. 2006-ban a megkezdett építkezések száma (éves szinten)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés