Közös hadgyakorlatba kezd Oroszország és Kína

2017. augusztus 12. 11:22    
nyomtatás
 
Alig, hogy vége lett Moszkva és Peking idei első közös haditengerészeti gyakorlatának a Balti-tengernél található Kalinyingrád orosz exklávénál, a héten már be is jelentették a következőt, amelyre a csendes-óceáni térségben fekvő Vlagyivosztoknál kerül majd sor szeptember 18. és 26. között - írja a Magyar Idők szombati számában.Erről a két ország haditengerészetének képviselői a helyszínen állapodtak meg szerdán, hangoztatva a Litvánia és Lengyelország közé ékelt orosz területen tartott közös gyakorlat sikereit.

A tájékoztatás szerint a Vlagyivosztoknál megrendezendő gyakorlat első szakaszában part menti műveleteket hajtanak végre, a második szakaszban pedig a Japán-tengeren és az Ohotszki-tenger déli részén gyakorolnak be összehangolt műveleteket.

Korábban - főleg a japán sajtóban - számos spekuláció született arról, hogy a közös gyakorlat helyszíneként felmerülhet a vitatott hovatartozású szigetek miatt rendkívül érzékeny területnek számító Dél-kínai-tenger is, ezek az értesülések viszont alaptalannak bizonyultak.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium