Előfizetői tartalom

Kritikát is kapott a kormány Demján Sándortól

Portfolio
A jelenlegi kormány olyan helyzetben vette át az országot, ahol hitelből vacsorázott mindenki Magyarországon - fogalmazott Demján Sándor, a Vállalkozók Országos Szövetségének ügyvezető elnöke. Az üzletember véleménye szerint nem volt szerencsés, de kellett az uniós elnökség és végül rendkívül sikeres elnökséget tudhat maga mögött a kormány. Demján Sándor előadásában nemcsak dicsérte, hanem bírálta is a kormány elmúlt egy évben hozott intézkedéseit.

Szükség volt a különadókra A nemzetközi visszajelzések szerint rendkívül sikeres a magyar elnökség. Ennek a gyümölcsei meg is fognak érkezni később - mondta Demján Sándor a Millenáris Teátrumban megrendezett keddi Gazdasági fordulat című konferencián. A VOSZ ügyvezető elnöke emlékeztetett arra, hogy a nemzetközi szervezetek (így például az Európai Unió) nem voltak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés