Előfizetői tartalom

Lázár: akár katonákkal is segíthetjük a franciákat

Portfolio
Szükség esetén kész akár katonákkal is segíteni a franciák törekvéseit Magyarország a párizsi terrortámadások után és egy friss kormánydöntés alapján szakmai szervezetként létrejön az ún. terrorellenes koordinációs központ - többek között ezt mondta el a mai bő kétórás Kormányinfo sajtótájékoztatón Lázár János. A Miniszterelnökség vezetője a paksi bővítés kapcsán ma elindult uniós kötelezettségszegési eljárás ügyében hangsúlyozta: tárgyalásos úton szeretnének mindent rendezni és nyitott a kormány akár a különmegállapodásra is a Bizottsággal, de végső soron akár az Európai Bíróságra is kész elmenni a kabinet. A tárcavezető részletesen beszélt a magyar kormány álláspontjáról a párizsi merénylettel kapcsolatban, és az Alkotmánybíróság minapi döntése nyomán azt is hangsúlyozta, hogy a Quaestor-károsultak törvényjavaslatát a bankszövetséggel folytatott egyeztetések után terjesztik újra a parlament elé.

2015. november 19. 16:24 Megosztás Lázár: hirtelen is jöhet a dohányellátós megállapodás A dohányellátó (nagykereskedő) profitját az Európai Bizottság határozza meg a spanyol minta alapján és elképzelhetetlennek tartom, hogy bármikor zsarolásszerű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés